top of page
  • hej388

HÖSTVECKA

Jag sitter här i soffan med en pläd omvirad, fötterna i kors på soffbordet och en myslampa som lyser upp det kalla mörkret som hittar in från våra stora vardagsrumsfönster. Det är höstkväll utanför. Fastän augusti ska vara en sensommarmånad så har luften de senaste dagarna varit krispig under våra promenader och tunga mörka moln har hängt över oss. Att sommaren står färdigpackad redo för att bege sig brukar alltid lämna en bitterljuv känsla av melankoli i maggropen. Men denna gång känns det härligt. Inte för att sommaren inte var fantastisk. Inte heller för att vi om drygt en vecka beger oss till Indonesien. Utan för att jag någonstans har bestämt mig för att fokusera på att alltid se det fina i varje dag och varje stund. För även om sommaren är min favorittid på året, med sitt ljus, värme och energi, så väljer jag att försöka hitta njutning i varje årstid. Plocka fram de härliga delarna att fokusera på istället för de mindre bra. För visst är det augusti och visst borde vara sommar, men nu är det kallt, mörkt och blött utanför. Men jag väljer att se hur fantastiskt härligt det är att ta fram alla mina téer, tända levande ljus (vi testar säsongens doftnyheter här hemma – ÅH SÅ GODA!), mysa in sig i en varm filt och baka äppelpaj (japp, ni har ett himmelskt recept framför er 🙂 ). Och det ligger ett harmoniskt lugn i den tanken, att man väljer att alltid se det fina i det som sker oavsett om situationen är önskad eller ej.

Om tio dagar beger jag mig till andra sidan jordklotet för att förverkliga min dröm och det känns overkligt. För att slippa hamna i stressfällan att jobba in i det sista innan en resa har jag försökt jobbplanera smart och lägga så mycket som möjligt denna vecka. Vilket har fyllt mina dagar med säsongsplanering och möten med återförsäljare och leverantörer. Vi har så många spännande utvecklingsmoment i företaget när jag kommer hem i oktober att jag känner mig lika exalterad som ett barn innan julafton, och det gör att jag vill ha så mycket som möjligt förberett innan vi åker. Nästa vecka ska ett hundratals ljus skickas ut till återförsäljare över landet och därefter ska jag skifta fokus på det som komma ska – vår stora resa! Nu återstår ett tiotal mail att svara på innan jag ska hoppa ner bredvid mina kära killar och sova. Trots att vi drivit vårt företag i över 1,5 år känns det fortfarande lika roligt att öppna upp mailboxen. Det måste vara ett himla bra kvitto på att man älskar det man gör! ♥Upplagd av LOUISE LARSSON k

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page