top of page
  • hej388

JULKLAPPSSHOPPING

Igårkväll ledde jag det sista yogapasset för i år och det fick mig verkligen att inse att 2016 är slut om mindre än två veckor. Dessa månader som yogaläraren har varit underbara och jag ser så fram emot att efter nyår få leda ytterligare två klasser i veckan. Lite magiskt. Jag tyckte tiden gick fort förut, men sedan jag fick barn går den dubbelt så snabbt att det ibland känns lite läskigt. Om 3,5 månad har vi varit föräldrar i två år, det är verkligen galet!


Galet är det också att det redan är julvecka, det var ju nyss augusti och vi åkte till Bali! Nu väntar 4 veckors ledighet och jag ska använda den till att vila upp, umgås med familjen, yoga och hämta inspiration för en härlig vår med underbara yogaklasser, ett växande företag och nya spännande recept här. Jonathan och jag påbörjade den med att imorse åka ner till Kalmar för att hänga med min mamma, mysa och julhandla. Och självklart var ett besök hos vår fantastiska återförsäljare Karin på Leva Reko ett givet måste! Bor ni i Kalmartrakten och söker fantastiska eko-leksaker och giftfria livsstilsprodukter – she is your girl! Ni hittar henne på Esplanaden 26. Därinne slutförde jag julklappsjakten till Jonathan, så skönt!

Nu väntar myskväll och förhoppningsvis en lite längre sömn inatt. Jonathan har envist vänt på dygnet den senaste veckan och det känns i mammaögonen. 🙂 Ha en fantastiskt fin kväll!


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page