top of page
  • hej388

KVÄLLSPROMENAD


Efter en megafull dag så avslutade jag och mina killar den med att ta en promenad. Idag var det konditionsdag i SUPERSOMMAR-schemat och uppstart för de som vill börja springa. För ca 6-7 år sedan sprang jag dagligen och jag längtar efter att plocka upp det igen. Vilket gör vårt sommarprogram perfekt. Jag som egentligen är en rastlös själ har svårt att börja från noll med saker och ting men det är oftast precis det man behöver, likaså med löpningen. Så för att trappa upp det i en stabil takt så innebär vårt löp-schema att vi varje gång vi springer ökar med en minut i taget. Då känns det så barnsligt enkelt att börja och eftersom att ökningen är så liten så märker man knappt att man gör den. Min svärmor gav mig det tipset, att öka en minut varje gång. Så idag, första dagen på min nya löpvana, sprang jag 1 minut och promenerade 19 minuter. En ganska rolig upptrappning. Kvällen var så underbart vacker att promenera i, vi har tur som bor med landet runt knuten.

Hoppas det går fantastiskt bra för er, tredje dagen idag på SUPERSOMMAR och jag har så mycket pepp och tips laddat. Lämna gärna en kommentar här eller på Instagram och berätta hur det går för er.

 PS. Min mage ömmar efter gårdagens planka… ♡

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page