top of page
  • hej388

LÅNGPROMENAD

Alltså wow, vilket vinterväder! Helt otroligt! Idag begav vi oss till mina morföräldrars gård, njöt av sällskapet och naturens härlighet. Jonathan och mormor grävde runt i snön medan jag och Vivianna tog en rejäl långpromenad. Så skönt att bara komma ut, powerwalka, lyssna på ljudbok och låta tankarna sväva runt ohämmat. Den senaste tiden har just raska långpromenader blivit något som jag knuffat upp på min prioriteringslista. Sedan gick vi in i värmen och åt fruktsallad ihop! Om en månad åker vi hem till varma Florida där sommaren tar vid, älskar kontrasterna. Och på tal om det, jag behöver börja kika på en lite snyggare festklänning till min vänninas bröllop, har ni några tips? Eller finns det någon därute som sitter på en fin rackare i storlek S/M och gärna vill sälja? ♥

Hoppas att er dag har varit härlig!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page