top of page
  • hej388

Melontårta


God morgon! Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag blir så oerhört glad av att se hur ni är så många som vill inspireras av en hälsosam livsstil. Och till alla er som kommenterar och lämnar feedback när ni bakar/lagar mina recept, tack!

Igår fyllde min lillasyster år och vi var ditbjudna på en festmiddag ute i sommarkvällen. Så jag svirade ihop en riktigt fin melontårta på min melonhalva som vilade i kylskåpet. Ett populärt sätt att skapa en festligt somrig dessert som dessutom är nyttig! Och det går fort dessutom. Nu ska jag börja grundstäda vårt hus inför fredagens festligheter då jag fyller år. Imorgon väntar matlagning i mängder, mums!

MELONTÅRTA

Jag använde en halv melon, skalade av det gröna skalet och ”slipade” till kanterna så att de blev lite rundare med en kniv. Sedan vispade jag 3 dl grädde lite hårdare (men inte för hårt) och spacklade in melonen så att den förvandlades till en gräddtårta. Hackade upp jordgubbar och dekorerade med. Voila!

Ps. Denna vecka har Ica Kvantum kampanjpris på ekologisk vattenmelon för 20.-/kilot.30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page