top of page
  • hej388

VÄLKOMMEN IN, VEM DU ÄN ÄR


Kanske är du en nära vän som läst min blogg under tidigare resor och graviditet eller ett nytt ansikte som följer mig på Instagram under namnet Organic by Mommy. Oavsett vilken av föregående kategorier du tillhör så är du hjärtligt välkommen hit. Efter velande fram och tillbaka slog jag slag i saken och bytte namn på min gamla blogg för att äntligen ge utrymme för alla de recept jag dagligen provar, tips på en giftfri livsstil och reseinspiration. Det blandat med reflektioner från en egenföretagende mammas vardag med yoga, amningsnätter och jakten på ett ekologiskt friskt liv. Jag skriver på ett öppet och ärligt sätt utifrån de erfarenheter och tankar jag bär på om hur man finner balans som förälder, partner, vän och människa i denna djungel till samhälle. Jag hoppas kunna inspirera dig att göra lite bättre val i din vardag! ♡

Love and light, Organic by Mommy LOUISE  3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page