top of page
  • hej388

VÄLKOMMEN TILL ORGANICBYMOMMY.SE

Efter att nu nu ha 5000-10 000 unika läsare i veckan så tog jag mig äntligen tiden till att piffa till Organic By Mommy med en flytt till .se-domän och därmed lägga alla recept i kategorier så att de blir enklare att hitta. Under tiden insåg jag hur stor recepthögen har växt sig (!) och hur många godingar man lätt glömmer bort. Tips! Saknar du inspiration – kika igenom arkivet som fylls du på, på ett kick!

Mitt mål är fortsätta boosta med hälsorecept och hälsopepp! Då inga kommentarer följde med i flytten så hoppas jag att ni är flitiga med att lämna nya under de receptinlägg ni använder. Det är så otroligt kul att få er feedback och även låta framtida läsa andras betyg innan de bakar något. 🙂

Ha en fantastisk dag och välkommen!

95 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page