top of page
  • hej388

VEGANSK VECKA DAG 6+7

Frukost: Krämig chokladmousse med smak av apelsin – tänk Romerska bågar (kokosolja, linfröolja, avokado, rå kakao, spenat, havremjölk och apelsin). Så himla god och mättande!

Maten under helgen därefter har bestått av rester – perfekt för två genomtrötta småbarnsföräldrar!

Så har den veganska veckan gått: Alltså vilken mat! 100% veganskt har känts långt borta tidigare, främst för att jag burit på så många fördomar, exempelvis som att det måste innebära en stor bas av bönor, linser och andra större mängder kolhydrater som blir tråkiga i längden och låter blodsockret köra berg- och dalbana .. Och rädsla för att sakna min älskade ost. Ha ha! Vegansk mat är ju helt fantastisk, färgglad, fräsch, mättande, underbart god och allt annat än tråkig! Dessutom har de flesta måltider varit PALEOitiska och LCHF-vänliga, osten har jag inte saknat överhuvudtaget!  Och det är just det jag älskar – att utmana mina fördomar! Summan av kardemumman är jag nu kommer sträva efter större delen vegansk mat, jag vägrar sätta en stämpel på min kosthållning men ”plantbased” mat kommer vara mitt stora fokus. 

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page