top of page
  • hej388

ÄNTLIGEN HÄR!

Bonjour le monde, vi är i Frankrike! Min plan var att skriva ett par ord redan igårkväll, men jag somnade direkt jag la huvudet på kudden här i Carols fantastiska hus. Resan hit på 2,5 timma kändes löjligt lyxig med tanke på att jag de senaste två åren vant mig vid att flyga i minst 15 timmar och då ofta ensam med ett litet barn att underhålla. Att nu resa själv, precis som förr, kunna försjunka i en bok och sova en stund kändes surrealistiskt. Hela grejen att resa iväg dessa 6 dagarna på jobb utan Jonathan känns lustig men väldigt hälsosam för oss alla tre. Jag får en chans att sova ostört (de första sammanhängande nätterna på två år) och killarna får en chans att rå om varandra. Simon är verkligen världens bästa, den mest närvarande och omtänksamma pappa jag någonsin mött och i kombination med Jonathan som är mer pappig än mammig gör mig lugn.

Jag lämnade ett regnig Sverige igårförmiddag och landade i ett soligt (och varmt!) Nice på Franska rivieran kl 13:00. Carol hämtade upp mig på flygplatsen och vi körde hem till hennes magiska plats (nu förstår jag varför hon alltid pratar om den med en sådan lyrisk värme). Det är ett stort franskt hus i tre plan med högt i tak och en lummig trädgård fylld av olivträd, blommor och palmer, en plats to die for. Älskling om du läser detta så kan du väl redan nu börja ställa in dig på att köpa ett hus i Frankrike, okej?! 🙂 Värmeböljan har slagit till här och med sina 28 grader blev resten av dagen väldigt chill vid poolen. På kvällen åkte vi över till den lilla fina grannbyn Biot, sådär typisk franskt pittoresk som i film, och åt middag på en liten mysig restaurang. Jag beställde en parmesan- och auberginegrattäng, och höll på att trilla av stolen av den goda magen. På riktigt. När jag kommer hem är ett recept på denna godbit ett måste!

Nu är klockan 8:00 och jag ska strax gå ut för att sätta mig utanför i trädgården och meditera i morgonsolen en stund. I eftermiddag anländer alla deltagare och tills dess ska vi preppa det sista, all mat är inhandlad (kylen är totalt full på ekologiska grönsaker, frukter och ostar), Carol ska laga en god välkomnstlunch, jag ska slänga ihop en brownie på svarta bönor och packa alla goodiebags.

Här på bloggen kommer ni kunna följa vår resa. Jag har som mål att uppdatera sociala medier dagligen samt prata med mina killar därhemma en stund, därefter ska både min mobil och klocka få ligga och vila i byrålådan. Min själ behöver få varva ner och hitta ett lugn.

Ha en fantastisk dag underbara ni! ♡ 

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page