top of page
  • hej388

Belugasallad med marinerad blomkål & granatäpple

Under vårt yogaretreat i Frankrike inspirerade Carol mig med sina fantastiska skills i köket och fick mig att börja nya salladsvanor. Istället för att mixa ihop mina grönsallader och ha dem som tillbehör så bygger jag dem numera i lager och serverar dem som måltidens bas. Jag lovar, det är överraskande hur gott och enkelt det blir att få i sig sallader på detta sätt! Min stående favorit kommer här nedanför men går att variera helt beroende på vad du har hemma (så som gröna linser, andra salladssorter, zucchini istället för blomkål etc). Jag älskar dock hur de vinegrätts-marinerade grönsakerna lyfter upp salladen och kan verkligen rekommendera dig att inte skippa den biten! Servera som bas ihop med goda röror eller tomat/mozzarellasallad (skär mozzarellan och tomaterna i bitar och lägg varannan på ett fat ihop med färsk basilika) eller till räkor eller det grillade köttet. Mums!

Jag brukar dessutom slänga ihop min älskade röda pesto (klicka för recept) och äta till.


#CLEANEATING #LCHFLÅGKOLHYDRATSKOST #MJÖLKFRITT #MIDDAG #VEGANSK #SALLAD

88 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

LOUISE STRÖMBERG

SELF LOVE & FEMALE EMPOWERMENT

bottom of page