top of page
  • hej388

Ingefära- & hallonshot

God morgon! De senaste sex dagarna har jag börjat dagen med en rejäl energikick i form av en ingefära- och hallonshot till frukost. För mig är ingefära hatkärlek, jag ogillar smaken starkt, men älskar dess fräscha doft och makalösa hälsoegenskaper. Nu har jag gjort denna lilla goding till en vana. När jag första gången tog denna så tänkte jag ärligt talat ”aldrig mer”, men redan morgonen därpå var jag sugen igen och nu ser jag fram emot att ta den! Denna boostar immunförsvaret rejält, sätter fart på energin i kroppen, rensar ut slagg, renar din hud (!), underlättar matsmältningen, främjar fettförbränningen och förbättrar humöret. Bara för att nämna några av denna lilla shots fantastiska hälsoegenskaper. Att den dessutom är proppad till brädden med c-vitamin, järn, kalcium och folsyra gör det hela ännu bättre.

Ingefära- och hallonshot Ca 3 små shotglas 20 g riven Ingefära 1 pressad Citron ca 1 dl frysta tinade Hallon 2 krm Gurkmeja 2-3 msk vatten (2-3 msk osötad Äppeljuice istället för vatten -om man måste ha i lite sötma, prova gärna utan först)

Mixa allt med handmixer, häll upp och drick. Din kropp lär tacka dig! ♡54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Acaibowl

Comentários


bottom of page