top of page
  • hej388

LUNCHHÄNG PÅ STRANDEN

Mina muskler har nog aldrig varit så trötta av träningsvärk som de är i just detta nu. Och då har jag ändå tränat en hel del intensiv thaiboxning, surfing och löpning i mina dar. Yogan är verkligen ett fantastiskt sätt att träna upp de mest gömda muskler samtidigt som den masserar upp samtliga organ och får huvudet att landa i nuet. Det ger kroppen en rejäl omgång träning och inre städning på en och samma gång, inte konstigt att man mår så bra efteråt. Jag får ofta frågan hur ofta man måste träna yoga för att det ska ge resultat. I vårt stressade samhälle vill vi ha en siffra att förhålla oss till för att kalkylera om det är värt att planeras in i det hektiska schemat eller ej. Sanningen är att varje minut du väljer att yoga ger resultat. Det handlar inte om att du måste göra ett visst antal minuter varje dag för att det ska ”räknas”, utan varje gång du ställer dig på mattan och sätter igång kommer din kropp att påverkas. Utan tvekan. Och min erfarenhet är att om man väl provar med den inställningen att varje stund räknas (förutsatt att man verkligen ger det en chans) så brukar man snart vilja öka yogastunderna för att man mår så bra av dem!

Idag fick jag sällskap av Jonathan och Caroline som kom och åt med mig på min lunchrast nere på yogastudions strand. Vi slog oss ner under en Palm och åt ekologisk zucchinipasta med pesto och parmesan från min älsklingsrestaurang Bali Buda. Och en kokosnöt till det. 🙂Upplagd av LOUISE LARSSON kl. 14:51

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page