top of page
  • hej388

FÄRDIG YOGALÄRARE!

Det är med en sådan överväldigande känsla att från och med igår kunna kalla sig för färdig yogalärare. Eller Vinyasa Yoga Teacher 200 h som det så fint heter inom Yoga Alliance World. En så stor dröm har förverkligats och jag känner både stolthet och tacksamhet. Stolthet över min och Jonathans insats, tacksam för att jag har en så obeskrivligt stöttande man därhemma som ansåg det vara en självklarhet att jag skulle göra detta. Även om det innebar att behöva vara borta från oss i sex veckor, det är stort att sätta någon annans dröm framför sig själv. Men sedan så är han också den vackraste människa jag någonsin mött, inifrån och ut.

Efter att ha pluggat heltid i fyra veckor, suttit med hemläxor nästintill varje vaken minut och inpå sena natten varje dag, så mycket slit, svett, tårar och framförallt passion så är jag i mål. I lördags ledde jag min första yogaklass för allmänheten (35 person från olika delar av världen och på engelska) som första delen av mitt slutprov. Här pratar vi nervositet och därefter en rejäl adrenalinkick. Igår morse skrev jag det skriftliga slutprovet och fick godkänt! Så igårkväll spenderade vi kvällen på examensfest med min helt underbara klass som jag under denna månad har kommit så nära. Vilken månad! Och insikten på att jag nu faktiskt kan få vägleda andra in i yogans fantastiska värld och till en förbättrad livsstil känns overklig och magisk.

Såhär, dagen efter så är min kropp helt urladdad. Det har frestat på rejält (såklart) att både vara heltidsstudent och ensam förälder i ett främmande land (med grym barnvakt på dagarna, tack och lov) och det skulle vara konstigt om det inte gjorde det. Man måste tillåta känslorna att breda ut sig inom kroppen, tillåta sig att känna utan att trycka undan ellr förminska. Därför känns det otroligt skönt att nu ha fem dagars semester, utan väckarklocka, schema eller måsten. Jag ska njuta till fullo, med god mat i mängder, vila, lek med Jonathan, slöläsa bok, dricka kokosnötter, sol och kanske en och annan massage.

Puss undebara ni, och tack en än gång för alla underbara lyckohälsningar och gratulationer. Ni är fantastiska!Gårdagens examensbuffé bestod av ljuvlig indonesisk mat. Här har ni en av mina halvuppätna tallrikar, ofta är jag för hungrig för att minnas ta kort innan jag hugger in..

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page