top of page
  • hej388

VI ÄR I ATLANTA

Efter en kväll av högt adrenalinpåslag och  samtidigt överhängande trötthet så ligger vi nu i vår säng här i Atlanta, USA. Min svägerska tar på måndag sin amerikanska juridikexamen här och igår åkte hela min sambos familj över för att vara med och fira. Vi tackade nej till att följa med då vi för mindre än två månader sedan var på Bali och dessförinnan var jag ett par månader i Florida med Jonathan. Men, så bestämde vi oss för att åka över ändå och överraska dem totalt. Igår skjutsade vi mina fina svärfamilj till flygplatsen och önskade dem en jättehärlig resa och imorse satte vi oss själva tidigt på planet över Atlanten utan deras vetskap. Så ikväll, efter sexton timmar på resande fot så landade vi i Atlanta, Georgia, vilket är delstaten ovanför Florida. Vi tog en taxi till adressen till huset vi visste att de hade hyrt, bad chauffören släppa av oss ett par hus bort och sedan smög vi runt huset och knackade på. Åh, så roligt det är med rejäla överraskningar. Hjärtat dunkade hårt i bröstet när de öppnade dörren och en glad svägerska och tillika faster kom springandes. Nu ska det bli jätteroligt att få uppleva ”hennes” stad! ♡ Tidigare har jag bara bilat genom Atlanta under mitt år i Florida, nu blir det att uppleva staden på riktigt.

Flygresan gick hur bra som helst och jag är så stolt över Jonathan som även denna gång höll sig lugn. Vi hade packat en rejäl matsäck till oss alla tre, vilket var en räddning då de vita mackorna serverades regelbundet som mat. Ska tipsa om vad vi tog med som även passar små barnfingrar. Väl på flygplatsen i Atlanta hittade jag en juicebar med ekologiska och närodlade frukter/grönsaker… Något säger mig att jag kommer älska Atlanta! Jag köpte en grön juice med bland annat grönkål/spenat/citron/druvor för att fylla på näringsdepåerna efter en lång flygresa!

Så nu kommer ni att en vecka framöver få följa vår resa i USA med ekotips, resa-med-barn-tips och andra trevligheter! Jag planerar att som vanligt äta en ekologisk gluten+sockerfri kost i det stora hela, vilket blir en spännande utmaning i detta sockerglada land!

Nu ska jag försöka få lite sömn, vi hörs snart igen! Kram fina ni.


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page